De module ‘THV e-learning’ is binnenkort in het Nederlands beschikbaar! Dit nieuwe e-learningprogramma is nu enkel in het Duits en in het Engels verkrijgbaar. Op veler verzoek komt nu eerst de Nederlandse versie, die gepresenteerd wordt tijdens de 112 Vakdagen  in de Evenementenhal in Gorinchem. De module is inmiddels bijna klaar en is vanaf 8 september 2015  te bestellen.

THV e-learning behandelt alles op het gebied van reddingstechnieken bij voertuigongevallen, ondersteund door foto’s en video’s. Naast een gedetailleerde uitleg van technische reddingstechnieken komen ook aspecten als veiligheid, voertuigtechnologie, gereedschap, medische overwegingen en het efficiënt plannen van reddingsacties aan bod. De module is ontwikkeld voor zowel de beginnend beroepsbeoefenaar als de ervaren brandweerman/-vrouw.

 

Een module THV zoals je het altijd al wenste: inspirerend, interactief en beeldend! Interesse in deze zeer uitgebreide module over THV? Neem contact met ons op.