Fire-learning ontwikkelt voor de ELO Brandweer

Fire-learning is uw ondersteunende partij of zelfstandig opdrachtnemer op het gebied van content ontwikkeling voor de ELO voor de brandweer.

 

Als content creator voor opdrachtgevers
Bent u een leverancier en wilt u een digitale handleiding of werkinstructie leveren? Fire-learning heeft alle kennis in huis om in de ELO Brandweer van Threeships te ontwikkelen. Middels de ontwikkeltool Silverpoint of via onze eigen programmatuur realiseren wij uw project. Besteed uw opdracht uit aan de enige partij met kennis van brandweer én e-learning in Nederland.

 

Als ondersteuning voor veiligheidsregio’s
Wilt u een cursus of cursuscontent ontwikkelen? Dan is Fire-learning uw partner. In samenwerking met uw ELO afdeling of geheel zelfstandig ontwikkelt Fire-learning uw project. Na oplevering van het project bent u uiteraard zelf eigenaar van de ontwikkelde content en staat het u vrij deze content met andere regio’s te delen.

 

Fire-learning kan het project als geheel aannemen en naar wens uitwerken. We houden regelmatig contact met de opdrachtgever zodat u de voortgang kunt volgen. Uiteraard is Fire-learning ook in te schakelen voor ondersteuning of deelprojecten. Wellicht heeft u mensen in dienst die een deel zelf kunnen invullen. In samenwerking met uw team pakt Fire-learning deelprojecten op en handelt deze zelfstandig af.