Fire-learning ontwikkelt voor de ELO Brandweer

Fire-learning is uw ondersteunende partij of zelfstandig opdrachtnemer op het gebied van content ontwikkeling voor de ELO voor de brandweer.

 

Als content creator voor opdrachtgevers
Bent u een leverancier en wilt u een digitale handleiding of werkinstructie leveren? Fire-learning heeft alle kennis in huis om in de ELO Brandweer van Threeships te ontwikkelen. Middels de ontwikkeltool Silverpoint of via onze eigen programmatuur realiseren wij uw project. Besteed uw opdracht uit aan de enige partij met kennis van brandweer én e-learning in Nederland.

 

Als ondersteuning voor veiligheidsregio’s
Wilt u een cursus of cursuscontent ontwikkelen? Dan is Fire-learning uw partner. In samenwerking met uw ELO afdeling of geheel zelfstandig ontwikkelt Fire-learning uw project. Na oplevering van het project bent u uiteraard zelf eigenaar van de ontwikkelde content en staat het u vrij deze content met andere regio’s te delen.

Studieroute

Een studieroute didactisch, aantrekkelijk en effectief inrichten is een uitdaging. Fire-learning neemt deze uitdaging graag van u over.

Project ondersteuning

U zoekt een e-learning expert die over de schouders van uw team mee kan kijken? U zoekt een expert die uw ontwikkel team sturing kan geven? Neem contact met ons op!

ELO partner

Fire-learning ontwikkelt samen met de Brandweeracademie van het IFV de ploegbijscholing brand.

Op maat oplossingen

Fire-learning creërt ‘op maat’ oplossingen. Bent u op zoek naar een ‘out of the box’ oplossing neem dan vrijblijvend contact met ons op.

m

Content creatie

Fire-learning bouwt zelfstandig of als ontwikkelingspartner uw ELO-inhoud.

Z

Project aannemer

U bent van plan een complete cursus te ontwikkelen in de ELO? Laat Fire-learning dit werk van u overnemen. Door onze ervaring en snelheid ontwikkelen we snel en kwalitatief tegen een keurig tarief.

Stock materiaal

U bent op zoek naar een specifieke foto, film of animatie? U vindt hem in de uitgebreide inhoud bibliotheek van Fire-learning. Neem contact met ons op om uw media behoefte door te nemen.

Video, foto en animatie

Fire-learning is gespecialiseerd in het maken van beeldmateriaal op het gebied van veiligheid. Laat uw foto’s, video’s en animaties produceren door het creatieve team van Fire-learning.

Neem contact op!

Fire-learning kan het project als geheel aannemen en naar wens uitwerken. We houden regelmatig contact met de opdrachtgever zodat u de voortgang kunt volgen. Uiteraard is Fire-learning ook in te schakelen voor ondersteuning of deelprojecten. Wellicht heeft u mensen in dienst die een deel zelf kunnen invullen. In samenwerking met uw team pakt Fire-learning deelprojecten op en handelt deze zelfstandig af.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om ook uw ELO-brandweer project tot bloei te laten komen.