Brandontwikkeling, brandverloop & (G)RSTV

Brandontwikkeling, brandverloop & (G)RSTV

In samenwerking met de brandweeracademie is de e-learning over brandontwikkeling, brandverloop & (G)RSTV tot stand gekomen. In deze e-learning wordt stilgestaan bijBrandontwikkeling, brandverloop & (G)RSTV.

Inhoud van de cursus

Het e-learningprogramma bestaat uit 3 hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk bestaat uit het ontstaan en het verloop van een brand. In het tweede hoofdstuk staan we stil bij hoe een brand zich ontwikkelt (fasen en perioden). In het laatste hoofdstuk wordt de inhoud gekoppeld aan het (G)RSTV model.

Persoonlijke MemoTraining

Het e-learningprogramma leidt je stap voor stap door de lesstof heen, zodat je in je eigen tempo je kennis over technische hulpverlening kunt vegroten. Het slimme systeem voor persoonlijke MemoTrainingen helpt je om thema’s te herhalen die meer aandacht nodig hebben en blijft met regelmatige tussenpozen herhalingsoefeningen aanbieden.

Overal toegankelijk

De module werkt op alle platformen en apparaten, zoals Windows, Linux, iOS, Android, computers, laptops, tablets en smartphones. De enige vereiste is internettoegang. De persoonlijke MemoTraining is ook beschikbaar als een app zodat je altijd en overal kunt oefenen.

Voor individuen en groepen

De module Brandgaskoeling & Straalpijpvoering  is niet alleen een effectief leermiddel voor de individuele student, het geeft ook inzicht in de trainingsbehoefte van de gehele organisatie. Dit gebeurt door het analyseren en vergelijken van de resultaten van alle kandidaten in de speciale sectie voor instructeurs.

Direct bestellen

In onze webshop kunt u deze e-learning direct bestellen. Bent u geïnteresseerd in een pakket voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor staffelkortingen! Klik hieronder om gelijk naar ‘Direct bestellen’ te gaan.

 

Direct bestellen

Blijvende vakbekwaamheid met e-learning

De vaardigheden waarover hulpverleners moeten beschikken voor brandbestrijding zijn enorm. Onderzoek heeft aangetoond dat gespreide training beter is voor het behoud van vakbekwaamheid dan korte, compacte training. De module Brandgaskoeling en Straalpijpvoering bespaart u tijd. Omdat studenten het programma zelfstandig kunnen doorlopen, vervangt het de gebruikelijke theoretische training volledig. Instructeurs hoeven alleen eventuele vragen te beantwoorden die studenten via het e-learningplatform stellen.

Studentvolgsysteem

Het studentvolgsysteem houdt de scores bij op het gebied van activiteit, kennisniveau en efficiëntie (d.w.z. hoeveel herhaling een persoon nodig heeft om het vereiste kennisniveau te bereiken). Door analyse van de resultaten van alle kandidaten kunt u specifieke trainingsbehoeften vaststellen. Succes is gegarandeerd voor iedereen, van elk niveau: de cursus duurt voort totdat een vooraf bepaald resultaat is behaald.

Blended learning

Het e-learningprogramma leent zich bijzonder goed voor combinatie met praktijktraining. Dit betekent dat u, wanneer alle studenten een bepaald hoofdstuk hebben afgerond, een trainingsavond kunt inlassen op basis van de theoretische kennis die zij net hebben opgedaan. De combinatie van e-learning met praktijktraining wordt ‘blended learning’ genoemd, wat zich heeft bewezen als een zeer effectieve leermethode.

Voordelen voor de gebruiker

 • Lage kosten
 • Eenvoudig online bestellen
 • Draait op alle platformen en apparaten
 • Geschikt voor hulpverleners van elk niveau
 • Stapgsgewijs leren in je eigen tempo
 • MemoTraining voor automatisch herhalen van onderwerpen
 • Succes gegarandeerd: iedereen slaagt
 • Herhalingsoefeningen voor blijvende vakbekwaamheid

Extra voordelen voor de organisatie

 • Tijdsbesparend: vervangt theoretische training
 • Bevordert blijvende vakbekwaamheid
 • Bewezen competentie van uw personeel
 • Studentvolgsysteem helpt u bij bepaling trainingsbehoeften
 • Ideaal voor combinatie met praktijktraining

Extrication - Safety
Extrication - The Vehicle